Recenzii despre EroFertil

 • Dumitru
  În tinerețe, nu prețuia sănătatea, se îmbrăca ușor. Odată, la temperaturi sub zero, a trebuit să stau mult în frig. În primul rând, au început problemele de erecție, apoi dorința de a urina a devenit mai frecventă. Am fost la un urolog, l-a sfătuit pe EroFertil. la început nu credeam în eficacitatea capsulelor, dar după o lună de utilizare toate problemele au dispărut.
  EroFertil
 • Ioan
  Pentru o lungă perioadă de timp nu a existat o fată constantă, sex de 1-2 ori pe lună. Au început problemele, interesul pentru intimitate a dispărut. Erecția a devenit instabilă și ar putea dispărea în cel mai nepotrivit moment. A apărut un partener constant, dar problemele cu potența au creat neplăceri. Am comandat erofertil, după un curs de utilizare, potența a fost recuperată.
  EroFertil
 • Ion
  Probleme de erecție, medicul a diagnosticat infertilitatea. Nu știam ce să fac. A luat droguri sintetice, dar efectul a fost zero. EroFertil a fost sfătuit. La început mi-a fost jenă că se vinde doar pe internet. Dar după ce am terminat cursul tratamentului, am fost mulțumit. Rezistența în pat a crescut. Spermatozoizii au devenit activi. Eu și soția noastră planificăm un copil.
  EroFertil
 • Ioana
  Soțul a avut probleme în pat. Au început complexe, crize nervoase. Un prieten l-a sfătuit pe erofertil. Soțul era sceptic cu privire la acest remediu. Dar după o săptămână de utilizare, erecția s-a intensificat, actul sexual a devenit prelungit.
  EroFertil
 • Ioana
  Capsulele EroFertil funcționează într-adevăr într-un complex. Disfuncțiile erectile au dispărut, urinarea a devenit regulată, am început să primesc adevărată plăcere din intimitate. Am observat că stresul emoțional a dispărut, mă pot concentra pe deplin pe partenerul meu.
  EroFertil
Evaluarea utilizatorilor EroFertil
4.3
6