Produse utile pentru creșterea potenței la bărbați

Potența este abilitatea sexuală a unui bărbat, care constă în capacitatea sa de a avea relații sexuale, de a se excita și de a concepe copii. Potența depinde direct de o listă imensă de factori, cei mai importanți sunt dieta, stilul de viață și sănătatea. Medicii numesc și cele mai importante produse pentru potență.

Lista acestor produse trebuie inclusă în dieta zilnică a fiecărui bărbat. Acest lucru nu numai că va preveni disfuncția erectilă și impotența, dar va crește și potența și libidoul. Rămâne doar să faci o listă de top a produselor utile și interzise pentru sistemul genito-urinar masculin.

Salată de fructe de mare pentru a crește potența masculină

Cum depinde potența de consumul anumitor alimente?

Chiar și pe vremea zeiței Afrodita, au fost identificate produse care măresc potența și libidoul unui om, indiferent de vârsta acestuia. Astăzi, medicii au oferit o mulțime de argumente cu privire la modul în care exact o astfel de mâncare afectează potențialul sexual al unui bărbat și, de asemenea, ce poate reduce activitatea în pat.

Și anume:

 • vitaminele A și E sunt necesare pentru reproducerea completă și creșterea fertilității masculine;
 • Vitaminele B ajută terminațiile nervoase să transmită impulsuri care provoacă excitare și procese conexe;
 • calciu, magneziu, zinc și seleniu, sulf contribuie la o erecție puternică și la un nivel suficient de potență;
 • carbohidrații și grăsimile cresc rezistența unui om;
 • aminoacizii elimină radicalii și toxinele din organism, prevenind o serie de boli;
 • proteina este un element de bază pentru sinteza testosteronului și a lichidului seminal.

Fiecare om ar trebui să-și amintească faptul că supraalimentarea și abuzul de alimente pot duce la scăderea potenței și a foametei - la oprirea completă a acesteia.

Produse care cresc performanța sexuală a bărbaților

Dieta zilnică a unui bărbat ar trebui să fie echilibrată și variată. Mâncarea pentru potență este aburită, la cuptor, coaptă și fiartă, nu se exclude nicio prăjire.

Iar cel mai valoros este mâncarea care nu a fost supusă tratamentului termic. Puteți menține potența cu următoarele produse:

 • Nuci de tot felul. Pe lângă vitaminele E și B, acestea conțin substanțe precum magneziu și zinc.
 • Un pește. O sursă de fosfor, calciu, zinc și o serie de vitamine, peștii ar trebui să fie în meniu cel puțin de două ori pe săptămână.
 • Carne slabă. Pentru activitatea sexuală masculină, ar trebui să se acorde preferință cărnii roșii, bogate în compoziție și proprietăți utile.
 • Cateva dulciuri. Cele mai utile pentru zona genitală sunt miere, ciocolată neagră.
 • Ouă de pui. Compoziția produsului îmbunătățește circulația sângelui, crește rezistența imunitară, ajută țesuturile penisului să fie umplute mai bine cu sânge în timpul erecției, eliminând astfel problemele cu potența.
 • Fructe de mare. O sursă de zinc și proteine, datorită căreia testosteronul este produs în cantități suficiente.
 • Citrice. Aceste fructe sunt surse de neînlocuit de luteină, datorită cărora crește concentrația de testosteron în sânge.
 • Uleiuri vegetale. O sursă de vitamina E și alte substanțe care îmbunătățesc calitatea materialului seminal, stabilesc niveluri hormonale.
 • Granat. Datorită acestui fruct, pereții vaselor de sânge și funcțiile inimii sunt întărite, vasele de sânge se dilată și sângele curge mai ușor către organele genitale în timpul unei erecții.
 • Verdeaţă. Pătrunjelul și spanacul sunt considerate alimente masculine vechi pentru a spori puterea și potențialul.

De asemenea, produsele utile includ sucuri din țelină, rodie, dovleac și diverse fructe de pădure, băutură koumiss, ceaiuri din plante și produse lactate.

Ce ar trebui abandonat categoric?

Știind ce hrană este necesară pentru a crește potența, va fi ușor pentru un bărbat să-și compună dieta. Se poate dilua cu cereale, carne slabă, ouă și organe. Dar produsele utile pentru potență nu sunt singurul lucru pe care trebuie să îl știți cu siguranță. Există mâncare care, dimpotrivă, poate provoca impotență sexuală.

Mâncare dăunătoare care deprimă potența unui bărbat

Și anume:

 • băuturi alcoolice care reduc funcția testiculară, care inhibă potența și funcțiile de reproducere;
 • carne grasă și pește, care cresc nivelul colesterolului din sânge, ceea ce duce la disfuncție erectilă;
 • hrana excesiv de sărată, care perturbă multe procese din organism, dăunează coloanei vertebrale și duce la edem;
 • băuturi carbogazoase, produse de patiserie, dulciuri care duc la obezitate;
 • alimente afumate, conservate, care poluează organismul cu radicali și toxine.

De asemenea, nu recurgeți la ajutorul băuturilor energizante care dau un efect pe termen scurt și o lovitură a sistemului cardiovascular. Principalul dușman al potenței este excesul de greutate, astfel încât alimentele ar trebui să fie mai pe bază de plante și pregătite corespunzător.

Cele mai bune produse pentru creșterea potenței

Pe baza vitaminelor, mineralelor și oligoelementelor specificate, puteți face o listă cu cele mai valoroase produse pentru menținerea potenței și erecției. Medicii denumesc mai mult de 30 de produse, dintre care se pot distinge primele 5 produse cu efect rapid și puternic asupra sferei sexuale.

Denumirea produsului pentru creșterea potenței Descrierea proprietăților utile ale produsului
Abomas sau stomac de cămilă Dacă mâncați 3 g dintr-un produs sacadat, după câteva minute un bărbat va simți un val de forță și emoție. Cu ajutorul unei tincturi pe un astfel de produs, impotența poate fi în general vindecată.
Stridiile Afrodiziac natural puternic care stimulează penisul. Sursa de zinc, proteine, aminoacizi și hormon dopaminic (stimulent al satisfacției).
Cambulă Un produs indispensabil pentru creșterea forței și a erecției bărbaților. Peștele este bogat în vitamine și minerale, proteine asimilabile, oligoelemente utile pentru potență.
Macrou Acest pește conține acizi grași omega, care sunt importanți pentru producerea de testosteron. De asemenea, compoziția peștilor (iod și fosfor) este benefică pentru sănătatea reproducerii masculine, deoarece produsul crește viabilitatea spermei.
Ridiche Produsul trebuie utilizat fiert ca garnitură pentru pește și fructe de mare. Compoziția este bogată în vitamine și substanțe care măresc imunitatea și funcționarea aproape tuturor sistemelor și organelor.

Ieșire

Cele mai bune produse care măresc potența sunt napii, plătul și macrouul de pește, stridiile și carnea de porc. De asemenea, puteți adăuga la această listă nuci și miere, carne slabă, uleiuri vegetale, produse lactate fermentate, legume și fructe, fructe de pădure și sucuri naturale. Dacă dieta este multiformă și variată, un bărbat nu se va confrunta niciodată cu impotența pe fondul unei deficiențe de vitamine și a resurselor utile ale corpului.